Een bijbaantje als ThesisHelper!

Een vrijblijvend bijbaantje met inhoud voor op je cv en LinkedIn. 

Ben je net of bijna afgestudeerd? Dan is dit de manier om eenvoudig een bijbaantje met relevante inhoud te krijgen. Een bijbaantje als ‘ThesisHelper’ houdt in dat je jezelf beschikbaar stelt om parttime studenten te helpen met hun afstuderen. ThesisHulp.nl brengt jou als afgestudeerde in contact met studenten die hulp nodig hebben bij het schrijven van hun bachelor- of masterscriptie. Dit zorgt niet alleen voor erg dankbare klanten maar ook voor het samen kunnen bepalen van een werkwijze zonder iemand je bepaalde uren oplegt.
Een bijbaan via ThesisHulp is de ideale vrijblijvende oplossing voor een intelligente voormalig student die nog even de catch 22 van ‘niet genoeg ervaring’ moet overbruggen.

De voordelen van een bijbaantje via ThesisHulp.nl:

  • Aanmelden/werk aannemen is gratis
  • Aanmaken van een account is niet nodig
  • Aanmelden gaat gemakkelijk en gewoon via mail
  • Welke opdrachten je aanneemt bepaal je zelf
  • Hoeveel je vraagt voor je werk bepaal je zelf
  • Wanneer en hoeveel je werkt bepaal je zelf
  • Je demonstreert een actieve houding en kennis van je studie op je cv
  • Je hebt meteen een vakinhoudelijk bijbaantje voor op je cv en je LinkedIn!

Stuur een mailtje met onderwerp ‘bijbaantje’ naar thesishulp.nl@gmail.com met een korte beschrijving van je studieachtergrond.

(Lange motivatiebrieven zijn niet nodig en zullen niet gelezen worden!)

Het door jou opgegeven e-mailadres zal na goedkeuring versleuteld op thesishulp.nl komen te staan.

P.S. Wanneer thesisHulp door een recruiter of andere potentiële werkgevers gecontacteerd wordt over jouw werkervaring vertelt ThesisHulp standaard over jouw uitstekende werk ethos en enthousiaste houding bij ThesisHulp.nl. Het is immers al lastig genoeg voor starters..

Genoeg gelezen?

bijbaantje voor starter

Mail ThesisHulp nu om je gratis en geheel vrijblijvend aan te melden en je bijbaantje als ‘ThesisHelper’ officieel te maken!