Scriptie laten schrijven

scriptie laten schrijven logo
 1. Samenvatting (TL;DR/conclusie)
  →Meteen naar de best geteste partij:
   extraessay   
  Kortingscode: UM6BP (10% korting op je eerste bestelling)
 2. Inleiding ‘scriptie laten schrijven’
 3. Scriptie laten schrijven; waar moet je op letten?
 4. Kan ik mijn scriptie laten schrijven via thesishulp of marktplaats?
 5. Wat zijn goede partijen om mijn scriptie te laten schrijven?
 6. FAQ

Ik wil geen handige tips en informatie, ik wil nu meteen mijn scriptie laten schrijven (volg de link om aan te geven welke studie, onderwerp etc, dit gaat via een versleuteld account)
Kortingscode: UM6BP (10% korting op je eerste bestelling)

Samenvatting.

Je scriptie laten schrijven in plaats van dit zelf te doen is risicovol maar kan noodzakelijk zijn of bepaalde voordelen hebben. Gebruik geen peer-to-peer netwerk (zoals marktplaats) maar kies voor professionele partij.
Let bij je keuze voor een partij op dingen als niet-goed-geld-terug garantie en zoek referenties.

 

de nummer 1 voor scriptie laten schrijvenOnze Nr.1 ‘beste uit de test’ suggesties zijn;

 • voor het laten schrijven van je scriptie: extraessay (engelstalig)
 • voor betaalde scriptiehulp en begeleiding: scriptiemaster

 

Niet zelf zwoegen maar je scriptie laten schrijven? (Inleiding)

Elke student, hbo of wo, is verplicht een scriptie te schrijven om te kunnen afstuderen.
De ‘scriptie wordt soms anders genoemd, thesis, essay, werkstuk of paper bijvoorbeeld. Maar in essentie gaat het om een (geschreven) werkstuk waarmee de student de in al zijn studiejaren vergaarde kennis en vaardigheden demonstreert. Je kunt het zien als alternatief voor een heel groot (open boek) eindexamen.
Voordelen voor de student hiervan zijn dat alles nagezocht mag worden er op bepaalde punten overlegd mag worden met de docent/professor. De nadelen zijn dat het erg veel zelfdiscipline, planning en simpelweg tijd vergt om zelfstandig een scriptie te schrijven. Hoeveel tijd kost de gemiddelde scriptie? De gemiddelde scriptie kost tussen de 3 en 9 maanden. Het aantal uur dat een scriptie kost om te schrijven kun je schatten door het aantal ECTS dat jouw faculteit of hbo aan de afstudeerscriptie heeft toegewezen te vermenigvuldigen met 28.
Voorbeeld: hbo-rechten geeft 30 ECTS voor de scriptie, 30*28 = 840 uur.
Maar 840 uur is niet voor iedereen mogelijk.
Wat zijn nu de opties voor studenten die bijvoorbeeld door tijd vergende bijbaantjes of intensieve sporten simpelweg geen 840 te besteden hebben?

Lees hieronder verder over ‘scriptie laten schrijven’..

Scriptie laten schrijven; waar moet je op letten?

Het is belangrijk te realiseren dat dit (scriptie laten schrijven) geen vanzelfsprekend veilige business is. Het komt geregeld voor dat een voormalig student een (mogelijk zelfs afgekeurde) scriptie aan meerdere studenten probeert te verkopen. Dit zorgt ervoor dat meerdere studenten een scriptie inleveren die vervolgens afgekeurd wordt op basis van ‘plagiaat’. (Het is protocol bij universiteiten en hogescholen elke ingeleverde scriptie door software te halen die de inhoud automatisch checkt op overlap in een database met alle andere ingeleverde scripties.) Dit soort oplichters maken het erg risicovol om je scriptie te laten schrijven via een peer-to-peer netwerk als bijvoorbeeld marktplaats. We adviseren daarom om dit bij een betaalde, professionele dienstverlener te doen. Thesishulp heeft goede ervaringen met de partij achter extraessay.


scriptie laten schrijven partnerThesishulp tip:  Overweeg je scriptie niet volledig uit te besteden om er simpelweg vanaf te zijn, maar laat een scriptie schrijven door een professionele partij (als extraessay) om als als blauwdruk en voorbeeld te dienen om je daarna echt eigen te maken door het aan te passen en te veranderen waar jij het met jouw aandacht beter kan maken. 

Gebruik de coupon code UM6BP voor 10% korting op je eerste bestelling.


Als je zelfstandig een partij gaat zoeken om je scriptie te laten schrijven tegen betaling, let dan goed op deze punten:

  • Algemene indicatoren van een betrouwbare website (https ipv http, telefoonnummer op de site, een contactformulier oid)
  • Wordt er een vast model voor de prijsberekening gehanteerd?
  • Zijn de kosten niet te mooi om waar te zijn?
  • Zijn er referenties van andere studenten te vinden op sites buiten het beheer van partij zelf (kijk bijvoorbeeld eens op sitejabber of trustpilot)
  • Wordt er een ‘niet goed geld terug’ garantie geboden?

Kan ik mijn scriptie laten schrijven via thesishulp of marktplaats?

Onze Thesishelpers mogen officieel niet een volledige scriptie tegen betaling voor iemand anders schrijven. Omdat het door iemand anders laten schrijven van een scriptie door de onderwijsinstellingen niet wordt toegestaan. We voeren echter een gedoogbeleid hierop, dus het komt wel voor. Dit zal dan ook niet bestraft worden door ThesisHulp.nl
Studenten blijven we erop wijzen dat het laten schrijven van je scriptie door iemand anders (ookwel een ghostwriter scriptie genoemd) niet zomaar veilig is. We raden het vooral af dit via een peer-to-peer netwerk (dit zijn platforms zoals marktplaats maar ook het inhouse platform van thesishulp zelf) te doen. Dit omdat een peer-to-peer netwerk vaak niet in staat is om een kwaliteitsgarantie te geven en fraude moeilijk op preventieve wijze tegen kan gaan.

Dus onze tip voor het laten schrijven van scripties is om het niet via een peer-to-peer netwerk als marktplaats te doen. Als je je scriptie wilt laten schrijven door iemand anders, raden we aan om een professionele partij te gebruiken. Kies er een waar je altijd een beroep kunt doen op de niet-goed-geld-terug garantie, en waar prijzen volgens een vast en transparant model worden berekend.

Wat zijn goede, betrouwbare partijen om mijn scriptie te laten schrijven?

Om te voorkomen dat studenten opgelicht worden zouden we bij thesishulp graag een aantal betrouwbare partijen met een goede trackrecord aanbevelen. Welke dan vergeleken kunnen worden op bovenstaande punten zodat elke student voor zichzelf kan beslissen welke ‘scriptie-schrijf dienst’ voor hem de juiste is.
Het aanbod van bewezen betrouwbare partijen die voor de student een goede, volledige scriptie kunnen schrijven is echter extreem beperkt.

beste reviews voor scriptie laten schrijven

Als we de checklist van belangrijke punten (bovenstaand) aflopen bij alle partijen waar je je scriptie kunt laten schrijven tegen betaling, eindigt extraessay bovenaan. Hier hebben we goede ervaringen mee en we hebben de klantenreviews gecontroleerd en zover mogelijk (i.v.m. anonimiteit) nagevraagd.

Ook gratis opties?


Volledig uitbesteden mogelijk?Bestaande klanten?


Werkt zonder account?


Anonimiteit?


Klantenservice/contact?
 (bereikbaar in weekend & avonduren?)


Kan met extreme deadlines werken?
 (scriptie/essay binnen 48 uur?)Niet goed geld terug Garantie?


Prijzen vooraf inzichtelijk?

(vast rekenmodel?)
Prijs-kwaliteit?

(voordelig?)
Levert ook Nederlandstalig werk?Scriptie volledig voor me laten schrijven, is dat mogelijk? Korting /lopende acties?

ThesisHulp.nl

onbekend

35000+ Klanten

10% kortingcode via onderstaande link


6000+ Klanten

(afhankelijk van case)

Uurtarief (voordeelpaketten)


(Gratis intake gesprek)


56000+ Klanten
15% korting via onderstaande link

Voor het volledig laten schrijven kom je al snel bij extraessay terecht. Gelukkig dit ook de partij waar we de beste ervaringen mee hebben. Een aanrader!beste reviews voor scriptie laten schrijven

scriptie laten schrijven partner partij screenshot

Onze tip voor het laten schrijven van je scriptie: extraessay

Een nadeel van extraessay is dat ze -tot op heden- geen Nederlandstalige scripties schrijft. Het is dus enkel mogelijk om je scriptie te laten schrijven in het Engels (of Duits).

We beloven bij thesishulp op zoek te blijven naar meer partijen met even goede referenties. We hopen hier binnenkort een partij te kunnen aanbevelen waar je ook Nederlandstalige scripties kunt laten schrijven.

Tip: lees ook ThesisHulp’s artikel over een ghostwriter scriptie

 


F.A.Q.

Scriptie laten schrijven via ExtraEssay (FAQ)

Wat kost het?

Dat verschilt per scriptie. Bijvoorbeeld het aantal pagina’s dat je wilt en hoeveel bronvermeldingen je wilt bepalen o.a. de prijs. (zie hieronder waar het exact van af hangt).
Een hele grove schatting is 9 euro per pagina. Je kunt een accurate schatting maken met dit tooltje (link).

Wat bepaalt de prijs?

De prijs wordt berekend op basis van een aantal factoren, waaronder;
– type opdracht (20+ typen, waaronder essay, scriptie, artikel, praktische opdracht etc)
– niveau (high school, college, undergraduate, master’s, PhD)
– tijd tot deadline (van 14 dagen tot 24 uur ( in sommige gevallen is 8uur mogelijk)
– aantal pagina’s (exclusief titelpagina en bibliografie want deze pagina’s zijn gratis)
Gebruik dit tooltje (link) om te berekenen wat het jou zou kosten om je scriptie te laten schrijven.

Hebben jullie een coupon of kortingscode?

Jazeker. Je kunt via deze link gaan en dan is de 10% thesishulp kortingscode al ingevuld. Je kunt ook elke andere link vanaf thesishulp gebruiken en dan bij je uiteindelijke bestelling de code die onder deze FAQ op onze website staat toevoegen. (Geldig t/m Juni 2019)

Kan ik niet in problemen komen op basis van plagiaat?

Nee. Elke scriptie/essay of ander soort opdracht wordt gecheckt met een plagiaat checker voordat deze wordt geleverd. Zo levert ExtraEssay (link)een ‘plagiaat-vrij’ garantie bij elke opdracht.plagiaat-vrij scriptie laten schrijven, uitbesteden essays

Kan ik mijn scriptie in het Nederlands laten schrijven?

Nee. Dit is helaas nog geen optie. De geboden talen zijn Engels, Frans en Duits. 
Het is natuurlijk wel een optie om je scriptie in het Engels te laten schrijven en deze als voorbeeld/blauwdruk te gebruiken voor je eigen zelfgemaakte nederlandstalige scriptie.
We hebben nog geen partij gevonden die Nederlandstalige scripties levert. Het enige wat misschien kan helpen is een professionele partij die scriptie begeleiding geeft (klik hier voor een terugbelverzoek) en in de volgende stap je begeleider lief aankijken..

Moet ik ook betalen voor de titelpagina en de bibliografie (bronvermelding)?

Nee. Bij extraessay worden deze pagina’s niet meegerekend. Zowel de titelpagina als de bronvermelding pagina’s krijg je gratis.

Welk ‘niveau’ selecteer ik voor een hbo of WO scriptie?

Voor een hbo scriptie kies je ‘Undergraduate’ level.
Voor een WO (universitaire) scriptie kies je ‘Master’ level.
(de andere geboden ‘niveaus’ zijn ‘high school’ (dit is voor middelbare school werkstukken, ‘college’ (dit is voor MBO werkstukken), en ‘PhD’ level (dit is voor doctoraal (promotie) scripties).

Kan ik ook mijn essay laten schrijven tegen betaling?

Ik lees steeds ‘scriptie laten schrijven’ maar geldt dit ook voor mijn essay of paper? Ja we spreken van scriptie maar dit geldt net zo goed voor de gewone essay of paper. Met ‘essay’ bedoelen we het soort werkstukken/papers waar je er meestal meerdere per jaar van moet schrijven, waar een scriptie meestal refereert naar eindscriptie (ookwel ‘afstudeerscriptie’) of thesis (of officieel in het Nederlands ‘these’).

Is deze aanbevolen partij (ExtraEssay) betrouwbaar?

In welke partijen wij aanraden op thesishulp.nl is betrouwbaarheid de belangrijkste factor. Als we dat niet kunnen garanderen voor elk essay of scriptie dan gaan we deze partij niet op onze site aanbevelen. Extraessay is de enige partij die het mogelijk maakt voor klanten om anoniem maar wel openbaar feedback te geven. Dit doen ze door zich bloot te stellen voor kritiek of klachten op review sites waar ze zelf niet kunnen censureren of waar ze enkel de mooie reviews kunnen publiceren (link).
– Sitejabber: 4.5 van 5
– Trustpilot: 4.5 van 5
reviews overzicht scriptie laten schrijven

Kan het ook zonder een account te hoeven maken?

Het laten schrijven (/kopen) van een essay of scriptie vereist eigenlijk altijd het maken van een account. Dit is nu eenmaal de aanpak van dit soort dienstverleners om betalingen en contact makkelijker te maken. Als je per se een dienstverlener wilt gebruiken waar je een bestelling kunt plaatsen zonder een account te hoeven maken kun je gebruik maken van de partij assignment-online (en dan kies je ‘order’ in het menu bovenin, of gebruik deze link).

Hoeveel woorden per pagina is standaard?

270 Woorden. De standaard (bijvoorbeeld van de APA en Harvard stijl) is double spaced en dan kom je uit op 270 woorden per pagina. Dezelfde standaard wordt gehanteerd door Nederlandse hogescholen en universiteiten.

Kan mijn scriptie in APA-stijl worden gedaan?

Ja. Er wordt een format stijl uitgevraagd. Hier kun je kiezen tussen Chicago, Harvard, MLA en APA.

Hoe weet ik zeker dat de 10% korting geactiveerd is?

Als je via een van de links op onze site (thesishulp.nl) gaat hoort de 10% korting al voor je ingesteld te zijn. Mocht je toch twijfelen, ga dan even opnieuw via een thesishulp link naar de extraessay pagina en gebruik dan handmatig de kortingscode die op onze site onder de FAQ staat.


Scriptie kopen

Een kant en klare, unieke scriptie kopen kan (mits Engelstalig ok is) via ons bij de volgende drie partijen;
(Hier kunnen natuurlijk ook werkstukken, papers en essays gekocht worden)

Een scriptie kopen via ons is helaas alleen nog mogelijk voor Engelstalige scripties. We werken er aan om het assortiment uit te breiden naar ook Nederlandstalige scripties, essays en papers, maar voorlopig is het lastig om in de Nederlandse markt goede schrijvers te vinden.


De 10% kortingscode: ‘ UM6BP ‘ (<- kopieer deze 5 tekens) en gebruik dan deze link: ‘ extraessay ‘ of de button.